Ontgrendel de deuren en omarm de POWERvrouw die je diep van binnen bent!

 

Hej, herken jij dit?

✴️ Jij voelt je ONZEKER waardoor je aan jezelf twijfelt

✴️ Jij bent vaker met de behoeften van EEN ANDER bezig dan met die van jezelf en loopt hierop leeg

✴️ Jij vindt het lastig om voor JEZELF op te komen waardoor je over je eigen grenzen heengaat

✴️ Jij hebt NEGATIEVE gedachtes en onprettige gevoelens en je weet niet hoe je dit kan veranderen

 

En VERLANG jij ernaar om STEVIG in je schoenen te staan zodat je RUSTZELFVERTROUWEN en PLEZIER ervaart? Dán is deze online training iets voor jou!

 

Hoe zou het voor je zijn als:

🌟 Jij jezelf (meer) gaat liefhebben en het geloof & vertrouwen in jezelf vergroot waardoor je zelfverzekerder bent

🌟 Jij bewuster bent van wat er in je leeft én je daar naar kan handelen waardoor jij je eigen ruimte durft in te nemen

🌟 Jij blokkades kan opruimen en uit oude patronen stapt zodat jij kan gaan staan voor wie je werkelijk bent zónder schuldgevoel

🌟 Jij de rust kan creëren die jij nodig hebt waardoor je geduldiger en rustiger reageert op je omgeving

 

In deze 8-weekse online training leer je hoe je jezelf prioriteit gaat maken door de juiste mindset te combineren met krachtige tools zodat jij ENORM gaat groeien.

 

Dit kan je verwachten:

🤩6 modules 

🤩Opdrachten & oefeningen

🤩Visualisaties & meditaties

🤩Vragen stellen in Q&A

🤩Gelijkgestemde vrouwen 

 

Je zet de theorie direct om in de praktijk zodat je binnen enkele weken al een GEWELDIG verschil gaat merken.

 

Na de training:

 • Heb je inzicht in jouw blauwdruk
 • Ben je bewust(er) van jouw belemmerende patronen 
 • Heb je tools in handen om die patronen te doorbreken
 • Heb jij een duidelijk plan die jou gaat helpen om zelfverzekerder, krachtiger en gelukkiger in het leven te staan

 

Deze training kan gecombineerd worden met één of meerdere coachcalls om het maximale uit jezelf én de training te halen.

 

  Zelfliefde.... wat is dat? Knuffel je dan met jezelf? Is het iets zweverigs? Ben je dan egoïstisch? Want dat wil ik absoluut niet zijn!

   

  Zelfliefde kende ik niet zozeer. Was altijd met anderen bezig. Ja tuurlijk, ik koop ook weleens wat voor mijzelf. Verwen me weleens met nieuwe kleding, iets huishoudelijks of iets dergelijks. Maar is dat zelfliefde? Dit is allemaal materiaal.

   

  Ik miste iets essentieels. Ik miste zelfvertrouwen. Ik miste positiviteit. Ik miste het er ook mogen zijn. Jarenlang heb ik gepleased en mij weggecijferd. Jarenlang heb ik gedacht: wat zullen anderen denken? Jarenlang heb ik gedacht: anderen kunnen en weten meer. 

   

  Ik ben met Josefien in contact gekomen en heb hele gesprekken met haar gevoerd. Wat is zij een geweldig en enthousiast persoon. Alleen hier word ik al blij en ook enthousiast van!

   

  Ze weet door te vragen en brengt je zo tot de essentie. Ik heb mij voor de expeditie opgegeven, omdat ik vond dat ik een leuker persoon moest worden voor mijn omgeving, maar dus ook voor mijzelf. Ik wilde wat vrijer leven, zonder allerlei beren. 

   

  De expeditie is in mijn ogen goed opgebouwd. Op een hele speelse manier word je aan het denken gezet. Elke module worden er zaadjes gepland, die tijdens de expeditie beginnen te groeien en ook na de expeditie langzaamaan verder groeien. Zo heb ik bij haar geleerd dat niet alles meteen 100 % negatief is. Ik kan nu ook iets dat ik niet leuk vind anders bekijken en zien dat er ook vaak iets positiefs in zit. Dit geeft mij een meer tevreden gevoel. 

   

  Iets anders wat mij enorm heeft verrast is dat we veel dingen doen die ons zijn geleerd. Door onze opvoeding, door onze omgeving, door wat we onszelf hebben aangeleerd. En soms past dat helemaal niet (meer) bij je, omdat je bent gegroeid, veranderd, de omgeving is veranderd. De verrassing van deze expeditie is dat Josefien heeft laten zien dat ik wel degelijk dingen kan veranderen. Mijzelf kan opvoeden, waardoor ik dingen doe die beter bij mij passen.

   

  Zo durf ik nu beter aan te geven wat ik wel en wat ik niet fijn vind zonder een ander daarbij te kwetsen. Mijzelf dingen vergeven, achterhalen wat mijn angsten zijn en uitzoeken of deze terecht zijn. Ik kan nu positiever vooruit kijken. Losser leven. Me minder van anderen aantrekken. Heerlijk!

   

  Dankjewel Josefien, dat je mij dat hebt geleerd. En dat op een hele mooie, niet moeilijke en speelse wijze. Ik heb vaker een coachtraject gevolgd, maar deze was erg prettig, gezellig en waardevol. Dankjewel!

   

  -Margreet-