Hai, leuk dat jij er bent!

 

Mijn naam is Josefien. Moeder van Julian* & Milan en samen met mijn partner Peter vormen wij een enkelvoudig samengesteld gezin. We wonen in het noorden van het land, in de provincie Groningen.

 

Het meest kenmerkend aan mij is mijn positiviteit, mijn empathie en mijn doorzettingsvermogen. Ik vind het ONWIJS leuk om andere vrouwen te inspireren en te begeleiden in hun reis van zelfonderzoek en zelfrealisatie. En ik geniet er oprecht van als ik zie dat vrouwen gaan stralen doordat ze in hun eigen kracht gaan staan want hoe gaaf is dat!

 

In 2020 ben ik voor mezelf begonnen als (online) coach voor vrouwen. Ik wil andere vrouwen leren wat ik zelf ook heb geleerd. Namelijk hoe je door een behulpzame MINDSET te combineren met krachtige TOOLS, je je zelfverzekerd, krachtig en gelukkig kan voelen!

 

EEN RUGZAKJE MET ERVARINGEN

Net als jij draag ik een rugzakje met mij mee. Het is goed gevuld en maakt mij tot wie ik ben. Mijn rugzakje bevat veel verschillende ervaringen en herinneringen. Er zijn liefdevolle en mooie ervaringen maar ook verdrietige en pijnlijke ervaringen.  Al deze ervaringen hebben mij gevormd tot de vrouw die ik nu ben. En ik kan NU eerlijk zeggen dat ik oprecht blij met mezelf ben. Dát is echter niet altijd zo geweest!

 

HOE HET WÁS

Jarenlang heb ik mijn eigen kracht niet gevoeld. Ik voelde mij onzeker, onrustig en vermoeid. Ik was zo lang aan het pleasen geweest dat ik OP was. Een zwaar verkeersongeluk met forse littekens tot gevolg, een auto immuunziekte die tot visuele beperking leidde, de doodgeboorte van mijn oudste zoon, een relatie met een man met verslavingsproblematiek, een scheiding, het verlies van mijn dierbare vader aan de ziekte van Alzheimer en de uitdaging om een harmonieus samengesteld gezin te vormen hadden hun tol geëist.

 

In die jaren ben ik vaak (onbewust) aan het overleven geweest, stond mijn lichaam in de stressmodus en was ik méér met de behoeftes en verwachtingen van anderen bezig dan met die van mijzelf. Ik wees mijzelf geregeld af, stelde de ander voorop, was aan het pleasen en daardoor voelde ik me vermoeid, onrustig en ontevreden.  Alleen was ik me daar niet erg bewust van.

 

En omdat ik niet wist HOE ik daar anders mee om kon gaan ben ik op zoek gegaan naar antwoorden. Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd en heb boeken gelezen tot ik wist HOE ik ervoor kon zorgen dat ik mij zelfverzekerder, krachtiger en gelukkiger kon voelen. 

 

En hoewel we geen invloed hebben op alle gebeurtenissen in ons leven, hebben we wel invloed op HOE we daarmee omgaan. We hebben altijd een keuze in hoe we ons willen voelen alléén hebben we te leren hoe we dat doen.

 

MIJN INZICHT

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld op het gebied van zelfliefde, de verbinding met jezelf versterken en manifesteren.

 

Door mijn bewustzijn te verhogen realiseerde ik mij dat alles begint bij mezelf liefhebben (in plaats van mezelf afwijzen). Daar waar ik diep van binnen van overtuigd was, zond ik uit en op basis van die energie trok ik mensen, situaties en ervaringen aan die in lijn lagen met mijn (onbehulpzame) overtuigingen.

 

Als tweede ben ik aan de slag gegaan met mijn interne programma's. Ik heb onbehulpzame programma's getransformeerd naar behulpzame programma's waardoor ik nu anders naar mezelf en het leven kijk. Ik ben nu een magneet voor al mijn dromen en doelen én dat zie ik terug in mijn leven. En dát is iets dat ik elke vrouw gun!

 

OMDAT JE HET WAARD BENT

In mijn ogen verdient iedereen het om gelukkig te zijn, simpelweg omdat de wereld daardoor mooier is. Als jij kan leven vanuit (zelf)liefde en verbinding dan neem jij de REGIE over je eigen leven en wordt jij de schrijfster van je eigen levensverhaal. Echt, het leven is dan zoveel mooier!

 

En weet je, prachtige vrouw?!  De beste versie van jou maakt jou de beste partner, moeder, dochter, vriendin, werknemer etc. Jij kan andere mensen inspireren, motiveren en voorleven hoe het anders kan én hiermee maak jij de wereld een stukje mooier!