'Ik vond je workshop hartstikke leuk, grappig én nuttig! Jij bent aanstekelijk enthousiast en je haakt goed in op de reacties van de deelnemers. Ook de interactie met en tussen de deelnemers was heel goed; een leuke en gevarieerde groep. 

Ik heb geleerd dat uit m'n comfortzone stappen best oké is en misschien niet zo heel moeilijk. En dat ik kleine stappen ook als succesjes mag zien, niet alleen de grote successen vieren.

Dank je wel Josefien,  het was een leuke en verhelderende avond.' Wendy


'De coaching die jij doet is krachtig. Om in één dag bij jezelf te kunnen geraken en van daaruit verder te gaan, blijkt de opbouw van de workshop goed. De groep voelde fijn en veilig.

 

Josefien, jij straalt liefde, kracht en compassie uit en deelt dit met ons. Het was geweldig om er bij te zijn'.   Sonja 


'Door de coaching voel ik mij beter en sterker. Ik durf mezelf sterker neer te zetten, voor mezelf op te komen en kan ik mezelf beter verwoorden.

Ik heb veel gehad aan de coaching en ook in de toekomst kan ik de tools blijven toepassen. Dan hoor ik in gedachten jouw stem. De meditaties en visualisaties zal ik blijven toepassen net als de ademhalingstechnieken.

 

Ik wil je bedanken Josefien, je bent duidelijk en oprecht en ik vind het fantastisch hoe rustig en kalm jij blijft.' Helen


'Ik heb de workshop als heel prettig ervaren. Je was zeer relaxed in de omgang en hierdoor was er al snel een ontspannen sfeer merkbaar waar bij ik me comfortabel voelde in de groep. 

De workshop was een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Ik heb ervaren hoe het is om verschillende keren uit mijn comfortzone te stappen en bewust stil te staan met wat het met mij doet. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik mijn "ego" kan aanspreken. Deze tips neem ik mee in de toekomst voor mijn business zodat ik ga doen wat ik zelf wil.  

Josefien, ik wil je bedanken voor je expertise op dit gebied en voor de leuke en interactieve workshop!' Gerdien


'Door jouw rustige en enthousiaste houding wist je de groep tijdens de workshop te blijven boeien en te motiveren. Door jouw rustige en fijne uitstraling motiveerde je de groep om uit hun comfortzone te komen en goed na te denken over wat je graag wil en hoe je iets kan doen.' Agnes 


'Ik ben me tijdens de workshop bewust geworden van een aantal dingen en heb nu een persoonlijk plan gemaakt, waar ik hard aan werk. De workshop voelde veilig en vertrouwd.

 

Josefien, mijn complimenten voor jou hoe je deze leuke workshop vorm hebt gegeven. Ik weet zeker dat jij veel vrouwen inspireert en motiveert'. Samantha


'Ik heb het inspiratie gesprek als heel prettig ervaren. Ik voel me weer aangemoedigd om dichter bij mezelf te blijven en voor mezelf op te komen'. Anoniem

 


'Josefien, je hebt een positieve invloed op de medemens en ik vind het inspirerend om naar je te luisteren. Ik ben op zo'n moment echt even voor én met mezelf. Ik ben dan aan het aarden over waar én hoe ik bezig ben in mijn leven. 

 

De oefeningen die je geeft zorgen voor ontspanning en bewustwording.' Gea


'Ik heb het inspiratie gesprek als prettig ervaren, even tijd voor mezelf. Ik ben net begonnen met de oefeningen maar het gevoel is al goed.' Anoniem


'De workshop was een fijne ervaring. Veel zaken die besproken werden waren een reminder van zaken die je wel weet, maar niet meer bewust mee bezig bent. Het is goed om je daar af en toe weer bewust van te worden. 

 

De afwisseling en opbouw van de oefeningen vond ik ook erg goed, creatief en grensverleggend.' Marieke