Dol Dwaas uit je comfortzone

 

Ben jij klaar met de voorspelbaarheid en sleur in je leven? Ben jij toe aan een beetje MAGIC? Ik leer je hoe je dit snel én makkelijk doet!

 

In de comfortzone voel je je op je gemak, voelen dingen comfortabel, voelen mensen en situaties vertrouwd aan en ervaar je controle over je omgeving. Als je alléén binnen je comfortzone blijft, dan ontstaat er voorspelbaarheid én sleur. Er zijn geen nieuwe uitdagingen en je hebt het gevoel dat je stilstaat en indut. Als je niet weet hoe je dit patroon kan doorbreken blijf je in de VICIEUZE cirkel hangen en voel je je ontevreden. Je mist opwinding en levendigheid.

 

De ‘gouden tip’ is: Ga UIT je comfortzone.

 

Zodra je buiten je comfortzone stapt daag je jezelf uit. Dan groeit je zelfvertrouwen, leer je nieuwe mensen kennen, doe je nieuwe ervaringen op, verleg je je grenzen en dan LEEF je echt! Wow, zó simpel is het om de voorspelbaarheid en sleur te doorbreken én uit je vicieuze cirkel te stappen.

 

Help! Ego komt in opstand. Het ego heeft er een handje van om te voorkomen dat je uit je comfortzone stapt. Hij wil je namelijk lekker houden waar je al die tijd hebt gezeten, in de comfortzone. Het ego is de stem van die angst en twijfel en kan ervoor zorgen dat jij in de comfortzone blijft.

 

Wil je weten HOE je uit je comfortzone kan komen zónder je te laten weerhouden door je ego? Geef je dan op voor de online workshop ‘Dol Dwaas uit je comfortzone’ op 8 mei.

 

In deze workshop neem ik je van de comfortzone mee naar de MAGIC zone onder het motto van ‘Doe maar lekker gek, dan doe je al normaal genoeg’. De zone waar avontuur, nieuwe ervaringen en verrassingen op je liggen te wachten en je laten voelen dat je leeft! De workshop Dol Dwaas uit je Comfortzone is voor alle vrouwen die op een verfrissende en verrassende  manier hun zelfvertrouwen, positiviteit en energie willen BOOSTEN.

 


'Ik heb me in geschreven voor de workshop omdat ik merk, als startende ondernemer, dat ik het lastig vind om op social media uit mijn comfortzone te gaan. Ik ervaar veelal gedachten die mijn creativiteit in de weg zitten.

Ik heb de workshop als heel prettig ervaren. Josefien was zeer relaxed in de omgang  en hierdoor was er al snel een ontspannen sfeer merkbaar waar bij ik me comfortabel voelde in de groep.
De workshop was een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Daarnaast was er veel interactie tussen de andere workshop deelnemers zodat ik iedereen snel leerde kennen.  

In de workshop heb ik ervaren hoe het is om verschillende keren uit mijn comfortzone te stappen en bewust stil te staan met wat het met mij doet. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik mijn "ego" kan aanspreken. Deze tips neem ik mee in de toekomst voor mijn business zodat ik ga doen wat ik zelf wil.  

Josefien, ik wil je bedanken voor je expertise op dit gebied en voor de leuke en interactieve workshop!'


Wanneer, wat , waar?!

 

Datum: Maandag 8 juni

Tijdstip: 20:00-22:00 uur

Locatie: Online, vanuit je eigen huis.

Investering: €27,-

Beschikbaarheid: Nog 2 plekjes vrij